Din luna martie anul 2020, de când s-a anunțat la nivel global că trecem printr-o pandemie de Covid-19, SARS-CoV-2 sau Covidel, cum îi zic prietenii, trecem prin perioade pe care nu ni le-am fi imaginat acum 1 an. Totuși eu am realizat o mare chestie abia după 9 luni de la începutul pandemiei, și anume m-am îndrăgostit de actuala pandemie și de Covidel. Și cum să nu te îndrăgostești de stat acasă, de lucrat din pat, de ședințele în care îți poți da pe „mute” microfonul și de „turn off” camera video, timp în care eu pot fi atent la serialul meu pe Netflix, sau mă pot juca în liniște, pentru că toată lumea a devenit gamer în această perioadă.

M-am îndrăgostit în special de cursurile online, pentru că eu ca student, pot dormi liniștit acasă și pot întreba un coleg despre ce s-a discutat în cursul după care abia m-am trezit. Și, vai, cât de fain e să stai acasă și să nu stai afară în frig. Sub o pătură călduroasă, sau sub plapumă, în pijamale, cu o cafea sau cu un ceai, după preferințe, cu Netflix pe un ecran, call-ul de Zoom pe al doilea monitor, pus frumos în căști, în timp ce la boxe ascult coloana sonoră de la un film fain. 

O parte și mai bună e că pot refuza să ies la băute, cu pretextul că sunt infectat cu Covidel și nu vreau să îmbolnăvesc pe altcineva, eu fiind infectat de o boală incurabilă, numită lene acută și de toate citatele motivaționale cu Mercur Retrograd ca să pot da vina pe cineva sau ceva că nu am bani. Îi iubesc și pe marii filosofi apăruți peste noapte pe toate rețelele de social media și de toate postările frumoase de care am avut parte în ultimele luni. Vă las aici vreo 2 exemple ca să vă luminez ceacla.

 

Mulțumesc pentru sfaturile de a schimba Facebook… Merge!! Am un profil complet nou. Văd postări de la oameni pe care nu i-am mai văzut. Doar copiază acest text și intră pe pagina ta unde scrie ′′ la ce te gândești ′′ și lipește-l, cu asta vei scăpa din sistem. Bună ziua prieteni noi și vechi!! Lasă un singur ′′ bună ′′ Bună!

De mâine apar primele cipuri pe care Bill Gates intenționează să ni le pună. Vor veni odată cu vaccinul anti-covid.

Texte preluate. Nu-mi asum nimic pentru acestea.

Mă, da cel mai mult mi-o plăcut de marii antreprenori și multimilionari care au început să țină tot felul de workshop-uri despre cum să faci bani, fără bani. Dacă nu știați avem mai mulți multimilionari în lume care vor să dea mai departe secretul lor și de care sincer nu o auzit nici dracu. Am întâlnit câteva nume pe care sincer, în 22 de ani nu le-am mai întâlnit pe nicăieri, și nici nu le-am întâlnit pe nicăieri și nici nu le-am văzut pe lista Forbes, dar hei, cine sunt eu să comentez?

Mulțumesc pentru atenție, și dacă ai ajuns aici, înseamnă că nu sunt singurul care stă acum și în loc să fie atent la muncă freacă menta pe banii altora.

Vă orez o seară!

Pa!

Menționez că acest material este un pamflet. Nu faceți urât acasă!