Am zis să inaugurez noul site emiturbuc.com, pe care bineînțeles încă nu l-am terminat, cu o postare șmecheră (promit că termin site-ul până data viitoare). Împreună cu o echipă mișto am lucrat la un scurtmetraj despre viața de artist, și ce înseamnă să stai în spatele unei camere de fotografiat sau a unei camere video.

Nu vreau să vă rețin prea mult. Da-ți un click pe imaginea de mai jos. De acolo nu mai trebuie să vă zic. Și aveți și echipa mai jos. E prea faină ca să o ratați.

Alina-Simona Nistor

Scenariu/Asistent/Actor

 

„Pasiunea mea pentru artă se reflectă în munca mea de zi cu zi.” A absolvit studiile de licență în cadrul Academiei de Muzică Gheorghe Dima, secția Artă Scenică și master Regie Teatru Muzical, timp în care a beneficiat de o experiență Erasmus în Italia, unde a început să dezvolte o admirație și o curiozitate aparte pentru cultura italiană. În prezent este masterandă în cadrul specializării Management Performant și doctorandă a Școlii doctorale Sigismund Toduță. Activează ca regizor de scenă la Opera Națională Română din Cluj Napoca. Timpul liber și-l alocă proiectelor artistice precum fotografie, modeling, scenarii și regie de film. Are o fire ambițioasă și dornică de a afla lucruri noi. Îi place să călătorească, să cunoască persoane noi și să creeze legături.

Antonia Indrei

Actor

 

Îndrumată de mică spre dans datorită tatălui meu, fost balerin al Teatrului de Revistă din Cluj, am reușit să duc mai departe tradiția dansului clasic, astfel am absolvit Liceul de Coregrafie si Academia Națioanală de Muzică din Cluj. Actualmente balerină în ansamblul Operei Maghiare din Cluj si Masterand la sectia Pedagogie Coregrafică. Iubesc tot ce este legat de artă și sport, dar îmi place să descopăr și alte zone pentru dezvoltarea personală.

Vicky Bogoi

Actor

 

Sunt o fire energică, curioasă și mereu în căutare de experiențe noi, o mare iubitoare de artă și frumos. Sunt angajată de 13 ani ca balerină solistă la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Absolventă a Liceului de Coregrafie și a Academiei de Muzică din același oraș, unde am descoperit arta dansului contemporan. Din dorința de a mă perfecționa pe plan profesional am participat la diferite workshop-uri de dans contemporan și contact improvisation. Tot din dorința de învață ceva nou am urmat un curs de personal training, în urma căruia am devenit Antrenor Personal Acreditat.

Raluca Șut Gherman

Actor 

 

Încă de la vârsta frageda de 10 ani m-am îndrăgostit de minunata artă a dansului devenind prima artistă a familiei. După absolvirea Liceului de coregrafie și a Academiei de Muzică “Gh. Dima” am lucrat în diferite teatre atât în țară cât și în străinatate, iar în urmă cu 5 ani am decis să fac o schimbare în viață începând să lucrez ca și balerină/dansatoare pe vase de croazieră, astfel îmbinând marile mele pasiuni, dansul și călătoriile.

Vlad Viorel Vlădău

Actor

 

Un Clujean, nascut in Turda, tipicar, ironic, sarcastic si guraliv, tata al unei fete de 16 ani si pasionat de fotografie. Sunt absolvent al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj, deci indragostit NATURA SI FRUMOS. Am activat in cadrul acelei Universitati timp de peste 10 ani ca si doctorand si mai apoi ca si asistent universitar iar acum lucrez intr-o multinationala.

Ovidiu Adrian Bujor

Actor

 

Născut în Suceava, iar după aproape două decenii petrecute pe meleaguri vestice, am hotărât să mă întorc în România și am ales ca locație Cluj-Napoca. Primul meu contact cu fotografia a fost acum peste 30 de ani, când am primit camera foto a tatălui meu, cameră ce m-a fermecat la vremea respectivă, chiar daca nu era una foarte performantă, chiar și pentru acea perioadă. Fotografia pentru mine este mai mult decât un mod de a trăi, mai mult decăt o meserie. Pentru mine înseamnă pasiune și dăruire, iar cea mai mare satisfacție o am atunci când persoanele fotografiate de mine radiază de fericire atunci cand primesc fotografiile.

Emi Turbuc

Director

 

Aparent cică trebuie să prezint și pe mine. Pentru cei care sunt noi aici, sau nu mă cunosc personal, eu sunt Emi, maestru în artele stricării cadrelor foto ale colegilor mei. Am terminat Liceul Teologic din Roman, anu ăsta mi-am luat licența în Jurnalism în Cluj (mare mirare pentru unii oameni) și în prezent sunt student masterand la specializarea Producție Media (aparent sunt și șef de an – altă tragedie). În colaborare cu toți oamenii ăstia faini amintiți mai sus am realizat scurtmetrajul Vibes, un proiect drag mie, dar în același timp destul de greu de explicat chiar dacă reprezintă zona în care lucrez zilnic.

Dacă ai ajuns până aici și încă nu ai intrat pe link ți l-am mai lăsat odată.

Pa!